Η εταιρεία

Το 1980 ο Στέλιος Μπαμπούλας ιδρύει το γραφείο τελετών με την επωνυμία “Γραφείο Τελετών Στέλιος Μπαμπούλας“. Έχοντας υπ ’όψιν ότι ο χώρος που λειτουργεί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος, προσπαθεί και πετυχαίνει διάφορες καινοτομίες που ίσως κάποιος τις χαρακτήριζε τολμηρές εκείνη την εποχή, αλλά καταφέρνοντας να αλλάξει όλη την διαδικασία και το πως έβλεπε ο κόσμος μία τελετή. Μέσα στα επόμενα χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης Στέλιος Μπαμπούλας και αφού έχει εδραιωθεί στο χώρο του και στη συνείδηση του κόσμου, πρωτοπόρος και πάλι καταφέρνει το 1990 και ξεφεύγει απ’ τα κλασσικά γραφεία τελετών και εγκαινιάζει τον πρώτο ιδιόκτητο οίκο τελετών παραπλεύρως των κοιμητηρίων Αν. Του Κυρίου όπου και λειτουργούν πολυτελείς αίθουσες δεξιώσεων, νεκροστάσια (χώρος παραμονής της σoρού και συγγενών), ψυκτικοί θάλαμοι και ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την περιποίηση της σoρού.  Τα νεκροστάσια του οίκου τελετών καθώς και οι ψυκτικοί θάλαμοι προσφέρονται δωρεάν.

Σταθμοί πορείας και ανόδου της εταιρείας:

  • Το 1993 στο συνέδριο καινοτομίας που έλαβε χώρα στη Γαλλία, το μόνο που είχε να επιδείξει η χώρα μας, ήταν οι καινοτομίες που παρείχε ο οίκος τελετών της εταιρίας.
  • Το 1995 προσθέτουμε ενεργά πλέον την αποτέφρωση. Μία διαδικασία που κανένα άλλο γραφείο τελετών πανελλαδικά δεν είχε στις παροχές του. Έτσι άρχισε δειλά να εκφράζεται η επιθυμία πολλών συνανθρώπων μας για αποτέφρωση.
  • Το 2000 ανάμεσα σε ανανέωση του στόλου και του εξοπλισμού καταφέρνουμε και παρέχουμε δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη, σε συνεργασία με κορυφαίους ψυχολόγους και βοηθώντας έτσι πολλές οικογένειες που χρειάζονταν την παροχή αυτή.
  • Το 2004 χρονιά ορόσημο για την εταιρία είναι η έλευση των υιών του ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ στην επιχείρηση, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ με σκοπό την επίτευξη του στόχου για συνέχεια της εταιρίας. Πλέον η εταιρία αλλάζει την επωνυμία της σε ΑΦΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ.
  • Το 2009 η επιχείρηση εγκαινιάζει ένα ακόμη σημείο εξυπηρέτησης στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Στην οδό ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ 96 (περιοχή Αναλήψεως) ανοίγουμε το υποκατάστημα με σκοπό πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
  • Το 2013 η εταιρία μας είναι στην ευχάριστη θέση να προσθέσει στις ήδη υπάρχουσες υψηλές υπηρεσίες της, ένα όχημα που όμοιο του δεν υπάρχει σε κανένα άλλο γραφείο στην Ελλάδα και ελάχιστα στην Ευρώπη. Έτσι λοιπόν μία νεκροφόρα ROLLS ROYCE προσθέτεται στις επιλογές των οικογενειών για την μεταφορά του αγαπημένου τους προσώπου.
  • Το 2014 φεύγει από την ζωή ο ιδρυτής της Εταιρίας ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ και η συνέχεια της επιχείρησης περνάει πλέον μόνο στα παιδιά αυτού Δημήτριου & Κωνσταντίνου. Συνεχίζοντας με τον ίδιο ζήλο και ακολουθώντας πάντα το ήθος και τις αξίες του εκλιπόντος.
  • Το 2016 ανανεώνουμε και πάλι τον στόλο μας προσθέτοντας μία πολυτελή νεκροφόρα ακόμη μάρκας CHRYSLER.

Στόχος μας είναι να εκτελούμε αυτό το λειτούργημα πολλά έτη ακόμη με τον ίδιο ζήλο και σεβασμό, ώστε οι οικογένειες να λαμβάνουν της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας σε προσιτές τιμές. Βρισκόμαστε δίπλα σας αρωγοί και συμπαραστάτες με τον σεβασμό και την κατανόηση που απαιτείται σε μια τόσο δύσκολη και ιερή στιγμή.


PDF pageEmail page